Escajg s potpisom – Sambonet

Vanserijska izrada, neobične i neočekivane forme, vrhunski materijali. Da, sve je to Sambonet, brend koji je sinonim za escajge visoke elegancije. Osnovan je u devetnaestom veku, 1856.godine. Vrlo brzo postaje omiljen među plemićkim porodicama tog doba. Uspon brenda je bio u neprestanoj progresiji. Stvarali su nesvakidašnje, vrlo često i unikatne komade.

Dvadeseti vek, očekivano, donosi promene. Sa industrijskom proizvodnjom Sambonet kreće 1932.godine. Sardnja sa slavnim arhitektom i dizajnerom Gio Pontijem donosi novu slavu vanserijskim komadima od hromiranog čelika, ali i PVDa neverovatnih nijansi. Sambonet PVD je zaštićen. To nije jednostavan premaz, već je vezan na atomskom nivou za podlogu površine, nudeći veću otpornost na habanje, ogrebotine i stvaranje rđe. Aktuelni, ležeran i zadivljujući dizajn, koji dodaje ”jačinu” stola.

Sambonet pribor postaje umetničko delo za sebe, znak prestiža i luksuza. To potvrđuje i impresivan spisak njihovih klijenata.

Sa Sambonetijem sarađuju najprestižniji hoteli: Four Seasons, One & One, Mandarin Oriental, Penisula, Shangri La, Hyatt, Hilton, Intercontinental, Le Meridien i mnogi drugi.

Sambonet je ekskluzivno dostupan u našem prodajnom salonu u TC Galerija i u našoj web prodavnici.