Tvoj dom – tvoj stil

Ovde ćete pronaći inspiraciju, ideje i isključivo najkvalitetnije komade nameštaja, rasvete, dekora i posuđa za svoj moderno dizajniran enterijer. Kako bi opremili svoju spavaću sobu ili dnevni boravak, ili opet, obogatili dekoraciju trpezarijskog stola i upotpunili kuhinju kvalitetnim posuđem i čašama, možete da birate između različitih stilova, koji se i međusobno savršeno slažu. To su: art decocountrystil i moderni. Već na prvi dodir uvidećete kvalitet materijala izloženih predmeta. Posteljina je od čistog pamuka, čaše od kristala, tanjiri od porcelana, posuđe od pečene gline, escajg, nameštaj od drveta i metala, lusteri, stone i podne lampe od mesinga i stakla…

Bilo da kupujete u salonu ili onlajn u našoj Internet prodavnici (dostava za celu Srbiju), do Vas stižu originalni i kvalitetni proizvodi za uređenje enterijera. Pored asortimana dostupnog u prodajnom salonu i na web shopu imamo i veliki izbor artikala – dostupnih za poručivanje iz proizvođačkih kataloga. 

Želite svetski kvalitet u domaćem okruženju?

Ni jedna kuća nije potpuna bez savršeno udobne posteljine od čistog pamuka ili parfema za svež miris vazduha. Brend „Dana Home“, pod svojim imenom, šije i kupcima predstavlja posteljinu od egipatskog pamuka, postojanih boja široke palete. Izbor mirisnih osveživača je u osam nota, tako da ćete uživati pronalazeći onu koja Vama i Vašim ukućanima najviše prija.
Bilo da kupujete u salonu ili onlajn u našoj Internet prodavnici (dostava za celu Srbiju), do Vas stižu originalni i kvalitetni proizvodi za uređenje enterijera.
Čekamo Vas u „Dana Home“ salonu svakog dana od 10-20h, osim nedelje.