Cote Noire

Cote Noire je luksuzni francuski brend parfemisanog cveća, mirisnih sveća, difuzera. Reč je o čitavom carstvu sitnica koje u životni i svaki drugi prostor unose miris koji će biti njegov zaštitni znak. Prirom je svaki od tih detalja – sveće originalne forme, cveće od najfinijih materijala, dekorativni element koji značajno doprinosi konačnom utisku o ambijentu.

Mirisi koje Cote Noire unosi u dom inspirisani su tradicionalnim francuskim životnim stilom. Skala mirisa obuhvata arome najfinijih čajeva, delicija iz francuskih poslastičarnica, zrelog i sočnog voća, najvoljenijeg cveća. Od vanile do gardenije. 

Isto važi i za cveće i sveće. Izbor mirisa je impresivan. Međutim, kada u određenu prostoriju uneste cvet određene boje i mirisa efekat je veoma snažan. 

Signature proizvod ove prefinjene parfemske kuce jeste buket ruža u kristalnoj vazi, na koji svakodnevno nanosite parfem, kako bi uživali u doživljaju.

Cote Noire detalji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i, što je još važnije, donose inspiraciju za čula što svakodnevicu čini prijatnijom. Francuski luksuz u vašem domu.