Jedinstveni koncept prezentacije proizvoda za kuću i originalan pristup opremanju doma, i kupovine, od sada, i u Beogradu

Dana Home izložbeno-prodajni salon nameštaja i kućne dekoracije svečano je otvoren 17. oktobra 2018. godine, na adresi Svetozara Markovića 10 u Beogradu. Otvaranje je proteklo u intimnoj atmosferi, a među zvanicama su bili prijatelji, kolege, renomirani dizajneri, arhitekte i poznate ličnosti iz javnog života Beograda. U Dana Home salonu ljubitelji lepog enterijera, luksuza i kvaliteta, mogu pronaći moderan komadni nameštaj za spavaću sobu, dnevni boravak, kao i raskošnu rasvetu i originalnu dekoraciju doma. Zatim, posuđe od porcelana, kristala, i escajg. Brend Dana Home, pod svojim imenom, šije i kupcima predstavlja posteljinu od čistog pamuka, postojanih boja široke palete.

Vrata beogradskog salonca u Svetozara Markovića 10 su otvorena za sve one koji cene prefinjenost u stilu, i žele da iz prve ruke vide i osete kako su u realnom prostoru uklopljeni artikli modernog dizajna, pravih materijala i pažljive izrade, svetski prepoznatih brendova iz Brazila, Danske i Azije.

Radno vreme salona je od 10-20h, svaki dan osim nedelje.